آخرین اخبار بیمارستان | سایت دانشگاه | اخبار | تماس با ما | راهنمای تلفن و پست الکترونیک | پست الکترونیک | پیام نما

mui 92

leader2
president

treatment

behdasht

webda

fish hoghogh1

bime

آزمون

سالروز شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) را به شما تسلیت عرض می نماییم.
زایمان بدون درد و زایمان فیزیولوژیک

زایمان بدون درد :

از ابتداي سال 85 با ابتكار و حمايت و همكاري مسئولين و يكي از متخصصين بيهوشي و همكاري بي شائبه مدير گروه زنان و مامايي و زحمات كادر مامايي و ديگر متخصصين انجام زايمان بدون درد در زايشگاه مركز راه اندازي و بعنوان سانتر اصلي زايمان بدون درد در استان معرفي گرديده كه گام مهمي در راه ترويج زايمان طبيعي و كاهش سزارين برداشته است بطوريكه افزايش 7% زايمان طبيعي نسبت به ميزان مشابه سال قبل را به دنبال داشته كه حتي تحسين مقامات مسئول را نيز برانگيخت.

تیم تخصصی زایمان طبیعی بدون درد در بیمارستان عیسی بن مریم اصفهان با بهره گیری ازپرسنل مامایی اختصاصی،  متخصص زنان، متخصص بیهوشی و کادر بیهوشی ورزیده در تمام ساعات شبانه روز آماده پذیرش مادران باردار می باشد.

پس از زایمان بدون درد مسئولین بیمارستان درصدد راه اندازی زایمان فیزیولوژیک در زایشگاه بیمارستان عیسی بن مریم (ع) می باشند. در ذیل مختصری با این نوع زایمان آشنا می شویم:

زایمان فیزیولوژیک ، ورزشهای دوران بارداری :

با روشهای نوین و حمایتی کاهش درد زایمان ، عمدتاً فراهم نمودن پروسه زایمان به یک اتفاق خوشایند و لذت بخش استوار است از یک روش غیر تهاجمی ، ارزان و ساده و بدون عوارض جانبی می باشد.

هر مادر باردار ، با هر تصمیمی در مورد زایمانش می تواند از فواید کلاسهای آمادگی دوران بارداری و زایمان بهره مند گردد . از یک مادر شاد و سالم کودکی شاد و سالم متولد می شود.

طبیعت زایمان درد است و علت اصلی درد زایمان انقباضات رحم است . واکنش مادر نسبت به درد زایمان متفاوت است و تحت تاثیر عوامل زیادی مانند فرهنگ ، احساس ترس و نگرانی ، تجربه زایمان قبلی ، میزان آمادگی برای بچه دار شدن و حمایت همسر می باشد.

روشهای کاهش درد زایمان:

روشهایی که برای کاهش درد زایمان بکار می روند عمدتاً به دو گروه داروئی و غیر داروئی تقسیم می شوند از جمله روشهای غیر داروئی عبارتند از تمرینهای کششی ، ماساژ ، تن آرامی ، مهارتهای تنفسی ، قرار گرفتن در وضعیتهای مختلف در زمان درد ، گرمای سطحی ، سرمای سطحی ، آب درمانی ، لمس و ماساژ ، طب سوزنی ، طب فشاری ، رایحه درمانی  ، موسیقی و .....

ورزشهای دوران بارداری:

مادران بارداری که می خواهند در این دوره مهم از زندگیشان بهترین باشند باید برای ساختن آن تلاش کنند. همه ما می دانیم که نتیجه اصلی سلامت جسم ورزش است . امروزه ورزش بصورت یک علم و روش درمانی مورد توجه قرار گرفته یعنی با توجه به ساختار بدنی و ویژگی هر فرد ورزش مورد نظر با دز و میزان مورد نظر پیشنهاد می شود.

فراموش نکنید همانطور که جسم شما نیاز به ورزش دارد ذهنتان هم به ورزش نیازمند است . آمادگی برای بارداری یعنی آمادگی جسم که معبدی مقدس است و آمادگی روح که جزئی از خداست و شایسته عشق و احترام .

از طریق تن آرامی که یک ترفند روانی معجزه آساست می توانیم باعث کاهش اضطراب در دنیای پر از استرس امروز شویم.

کاهش اضطراب مادر را تبدیل به فردی متعادل ، کارآمد ، با کفایت و مهربان می کند که لازمه نقش مادری است. هنر همراهی و حمایت نمودن مادر در طی دوران بارداری و زایمان ، کلید اساسی جهت حفظ برنامه زایمان طبیعی و حفظ حرمت مادر و نوزاد است .

barname

ساختار بیمارستان

نظرسنجي

نظرتان در مورد این سايت چيست ؟