previous pauseresume next

برگزاری كلاس آموزشی اصول تغذیه سالم با موضوع "نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت" به مناسبت هفته سلامت جهت پرسنل بیمارستان

در این کلاس کارشناس تغذیه، با بیان اینکه رژیم غذایی برنامه ریزی شده، کنترل دیابت و کاهش وزن مهمترین عوامل پیشگیری از دیابت هستند. اظهار داشت: تغذیه، ورزش، کنترل استرس، مصرف دارو، اندازه گیری مداوم قند خون، آموزش صحیح و مصرف ۶ وعده غذایی کم حجم شامل سه وعده اصلی و سه میان وعده، استفاده از سبزیجات همراه هر وعده غذایی، محدودیت در مصرف غذاهای پرچرب و پر نمک، کاهش مصرف قندهای ساده، مصرف نانهای سبوس دار و ...  از جمله نکات مهم در تغذیه افراد دیابتی است.
وی شایع‌ترین عوامل بیماری دیابت را مصرف دخانیات، چاقی، کم‌تحرکی و رژیم غذایی نامناسب دانست و اظهار داشت: اصلاح سبک زندگی عامل بسیار مهمی در پیشگیری از این بیماری خاموش (دیابت) است.